Drukwerk

Kwalitatief hoogwaardig en scherp geprijsd drukwerk. Alle formaten. Van visitekaartje tot envelop of flyers.

Wij vinden dat de kwaliteit van drukwerk goed moet zijn. Drukwerk moet iets voor je doen. Daarnaast zijn op tijd leveren en afspraken nakomen, essentieel. OIDUTS komt niet net kijken op dit gebied, maar heeft al vijftien jaar ervaring. Wij kennen het klappen van de zweep en weten wat wél en niet werkt. OIDUTS regelt je drukwerk snel en goed. Zo heb je er geen omkijken naar.

Neem contact op
Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of neem contact op. De verse koffie staat klaar.

Hoogwaardige materialen

Kwalitatief hoogwaardig drukwerk zorgt ervoor dat je boodschap van het papier spat. Met een keuze uit meer dan 300 hoogwaardige materiaalsoorten, zit je bij ons altijd goed.

Afspraak is afspraak

Bij drukwerk is het belangrijk dat je weet wanneer het geleverd wordt. Snel leveren, vinden wij niet meer dan normaal. En afspraak is bij ons afspraak.

Gewoon goed

Wil je graag dat iemand je bestanden controleert of opmaakt? Zodat je weet dat alles rondom het drukproces goed verloopt? Wij zorgen voor de puntjes op de ‘i’.

Veel mogelijkheden

Wat je ook zoekt, wij vinden het voor je. Er zijn enorm veel mogelijkheden en oplossingen, van notitieblokken tot stickers, van banners tot magazines.

Kennismaken?

Bel: 040 – 4002 860 of mail: info@oiduts.nl om een afspraak te maken. Wij bijten (meestal) niet! Word je liever teruggebeld? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kennismaken?

Bel: 040 – 4002 860 of mail: info@oiduts.nl om een afspraak te maken. Wij bijten (meestal) niet!