WordPress webshop

Haal het maximale uit je webshop en geef een boost aan je verkoop.

Een webshop bouwen is 1. Een webshop bouwen die gevonden wordt is een tweede. Het is een kunst om een shop te bouwen die helemaal past bij je bedrijf. Een shop die de juiste uitstraling heeft en die ervoor zorgt dat het hart van jouw doelgroep (klant) harder gaat kloppen. Door onze jarenlange ervaring voelen we bij OIDUTS als geen ander aan wat past bij jouw shop.

Eenvoudig
Een goede webshop, wordt gevonden door jouw doelgroep. Wij hebben die handvatten om een top webshop te maken op basis van WordPress. En, ook handig om te weten, bij OIDUTS zorgen ervoor dat je webshop eenvoudig te beheren is. Als betrokken en gedreven studio helpen we je natuurlijk ook ná de oplevering verder. Zodat jij je kan richten op waar je sterk in bent: je shop runnen!

Neem contact op
Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of neem contact

Doordachte webshops

Doordachte webshops op basis van WordPress (WooCommerce) waarbij vormgeving, gebruiksgemak en conversie centraal staan.

Geoptimaliseerd voor alle devices

In bijna 40% van de gevallen wordt een website per smartphone of tablet bezocht. Daarom optimaliseren wij al onze websites voor desktops, smartphones en tablets.

Zoekmachines WordPress

Webshops met een heldere opbouw en geoptimaliseerde pagina’s worden het beste gevonden door zoekmachines. WordPress-webshops voldoen hieraan. Voor optimale vindbaarheid.

Periodiek onderhoud

Geen omkijken naar onderhoud door een veilige, stabiele en snelle WordPress-website. Zo kun je je richten op je onderneming.

Kennismaken?

Bel: 040 – 4002 860 of mail: info@oiduts.nl om een afspraak te maken. Wij bijten (meestal) niet! Word je liever teruggebeld? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kennismaken?

Bel: 040 – 4002 860 of mail: info@oiduts.nl om een afspraak te maken. Wij bijten (meestal) niet!